In the summer of 2014, a young couple, a house painter and an architect, came together to design a small house on the edge of their hometown, the town of Mount Pleasant, Kentucky.

The house was going to be the center of their lives.

The couple had never lived anywhere other than Mount Pleasant and had never even visited the area.

“I wanted to do something that was unique and special,” says Matthew Smith, the architect.

The idea came to them while sitting in the backyard, watching a sunset and thinking about what they wanted the house to look like.

“We thought that would be a perfect place to start, but then we looked at the neighborhood, and it was a little bit too small,” he says.

The architects wanted to make the house smaller, so they decided to build a house out of a couple of boxes and wood panels.

“A lot of the time, you have to do that to get a house built, so it was something that we really wanted to take on and not be afraid to do,” says Smith.

The new house, which is named The Mount Pleasant House, is made from two-by-fours of 12-foot-wide panels of 2×6-inch wood and 4×6 panels of 4×4-inch oak.

Each of the house’s walls has a 12-inch-wide wall plate and a 12×14-foot ceiling.

The first two floors have a kitchen, bathroom and living room with a bed, dresser and cabinet.

“It’s just like the original, which I think people would love,” says James.

“They have a place to sit, they have a sink and the kitchen has a stove and the living room has a refrigerator.”

The house has four bedrooms, a living room, dining room, library, library room and a kitchenette.

The kitchen has no cabinets and the space is small enough to fit two people.

The bedrooms are covered with a wooden floor, which has an extra layer of insulation to protect against the winter wind.

“You could just walk in and be in a world of color,” says Andrew.

“The ceilings are a different color and the wallplates are different colors.”

The original house, as shown above, was painted black, but the house was green and the wood panels were green, too.

The design team wanted the green to stand out because of the trees that grow throughout the neighborhood.

The wood paneling was chosen because the trees are beautiful and the color was meant to reflect that.

“Green, the color of the wind, it just has that same effect that you feel when you’re walking in the woods,” says Luke.

“If I put them in a safe space, it doesn’t make them feel safe, it makes them feel comfortable.” “

For me, it’s like I want them to feel safe and comfortable, and they can come in and have a good time and have fun,” adds Matthew.

“If I put them in a safe space, it doesn’t make them feel safe, it makes them feel comfortable.”

The couple was also able to use the wood to create the walls, which they cut from a tree in the area of their home.

The boards were then painted and painted again to match the green panels.

The ceiling is a simple metal frame, which serves as a barrier to keep out the cold and wind.

The original building, pictured above, has no windows and no electricity.

The walls and floor are covered in a thin layer of plastic that provides the insulation.

The space is set back from the street, so people can’t see the house.

“In the beginning, I really didn’t know if we would be able to do it,” says Jones.

“That was the biggest thing, how big of a challenge that would get, but it’s been awesome to see how people respond to it and how it has helped us out in the construction process.”

They built a little version of The Mount Poulterer House and it’s gone viral on YouTube.

“Most people that have seen it, they’ve never seen a house like this before,” says Jason.

“When they see that house, they see the beauty and the beauty of it and the people that love it, and how we have a unique story here.”

The construction of The Mt Poultisher House has also raised awareness of climate change, and their story has been featured in a number of news outlets around the country.

The story of their project and the positive response it’s received has inspired them to start a foundation that will provide resources for students to learn more about climate change and their impact on the environment.

“This is a project that’s been really inspiring to me because of how important climate change is to me and to the people who live here,” says Matthews.

“There’s a lot of people who are going to the grocery store today and they’re going to look at a product that